Jdi na obsah Jdi na menu

Informace k poslednímu školnímu týdnu ve školním roce 2021/22

26. 6. 2022

                    Informace k poslednímu týdnu v tomto školním roce 2021/22

Vážení a milí rodiče,

V pátek 24. 6. jsem Vám poslala email, abyste byli informováni o dění ve škole. Někteří rodiče se mi ozvali s tím, co situace znamená pro jejich děti. V této fázi nemám další podrobnější informace. V pondělí se bude konat schůzka zaměstnanců školy, tak snad potom budu vědět více. V případě dalšího dění Vás budu já nebo rodiče přes SRPŠ informovat. Samozřejmě se budeme všichni snažit, aby se situace dětí dotýkala minimálně. Věřím, že všechny zúčastněné strany udělají maximum, aby se situace uklidnila a našlo se optimální řešení, dobré hlavně pro všechny žáky.

Organizace týdne

  • V pondělí 27. 6. děti přijdou do školy, ještě uklidíme třídu a šatní skříňky. Potom půjdeme do lesa směrem do obůrky. . . Prosím nastříkejte děti proti klíšťatům.

Konec vyučování v 11:30hod. Děti si musejí odnést všechny věci ze šatní skříňky. Kdo ve skříňce ještě něco má, přinese si na to tašku a odnese. Jinak stačí batůžek s pitím a svačinou.

  • V úterý půjdeme na Lávku. Sejdeme se ve třídě. Děti vybavte podle počasí. Pokud bude horko, děti by se koupaly v brouzdališti. Pokud by některé dítě nemohlo, napište mi to, prosím.

S sebou tedy: svačinu, pití, 20 Kč a popř. kapesné, plavky, ručník, pokrývku hlavy, děti si mohou přinést drobné hry i na sportování, či míč.

Návrat v 11:30 hod, tedy konec vyučování. Děti si ze šatní skříňky odnesou přezůvky i zámek. Skříňka zůstane otevřená, připravená k prázdninovému úklidu.

  • Ve středu rozdám dětem během 1. vyučovací hodiny vysvědčení, děti také dostanou hodnocení, kde samy zhodnotily svoji práci  a PRÁZDNINOVÝ DENÍČEK s popisem, jak jej mají použít. Přinesou jej do školy v pondělí 5. 9. Deníčky si děti budou vzájemně předvádět.
  • Děti by měly přečíst během prázdnin 2 knížky odpovídající úrovni jejich čtenářským dovednostem a zapsat knihy do Čtenářského deníku. V průběhu prvního zářiového školního týdne si uděláme čtenářskou hodinu.
  • Učebnice do 3. třídy děti dostanou v září. Další vybavení penálu, VV, PČ a TV bude stejné, jako bylo do 1. a 2. třídy. V posledním srpnovém týdnu ještě vše zaktualizuji.

Užijte si slunečnou a klidnou dovolenou s Vašimi báječnými dětmi. Děti ať mají krásné a odpočinkové prázdniny. Já se na Vás i děti budu moc těšit v září.

 Zdravím Vás        Vlasta Smetanová