Jdi na obsah Jdi na menu

Informace k týdnu 19. 12. - 21. 12. 2022

18. 12. 2022

Vážení a milí rodiče,

posílám vám ještě upřesňující informace k nejbližším dnům.

  • TV v pátek 16. 12. proběhne venku, aby si děti užily sníh. Děti budou mít tedy hodně teplé oblečení na sníh (šály, čepíce, rukavice, boty . . .). Přinesou si do školy boby nebo jiné kluzáky . . .
  • V pondělí 19. 12.

si děti již přinesou oblečení, jako na úterní vystoupení. Moc vás prosím o pomoc dětem při výběru a zajištění. V pondělí během 4. vyučovací hodiny si děti vyzkouší vystupovat před „ publikem“. Přijdou se na nás podívat prvňáčci.

  • Kluci kromě Davida a Ondry ( ti budou v zeleném), by měli mít nějaké slušnější kalhoty a světlou košili nebo tričko bez obrázků a písmen. Kubík Karbus má oblečení jiné, již jej má ve škole. Vašík Pražák, Kuba Musil, Kryštof, Kuba Paris a Kubík Waagner by měli mít zástěru jako na vaření.
  • Holčičky by měly mít světlé šatičky nebo sukni a tričko či košili bez obrázků ( jako do divadla). Markétka, Viktorka, Ellinka to mají trochu jinak. Převlečení už ve škole mají.

Také holčičky Ema a Eliška Nováková by měla mít zástěru na vaření.

Všechny děti by měly mít nějakou vánoční čepičku nebo čelenku ( viz vietnamský obchod).

               Kubíka Parise prosím, aby měl kytaru už v pondělí.

  • Úterý 20. 12. – děti si do školy přinesou pouze penál

Děti budou mít oblečení jako jsem popsala pro pondělí. Kubík P. zase kytaru

Především se na setkání s vámi moc těšíme. Opravdu všechny děti různou měrou ale všechny s nadšením se do příprav zapojují. Přicházejí se svými nápady, které potom dáváme společně dohromady, aby se daly realizovat.

Akce začíná v 17: 00 hod u nás ve třídě. Stačí, aby děti přišly čtvrt hodiny před začátkem. Prosím, aby se děti přezuly v šatně. Dospělí návštěvníci si kabáty odloží před třídou na připravené lavice. Děti pro vás připraví i drobné pohoštění. Doufám, že nám akci nepokazí onemocnění. Různý počet dětí každý den chybí, tak je nácvik trochu složitý. Snad to klapne.

  • Ve středu 21. 12. – vyučování končí v 11: 30 hod.

Budeme mít třídní besídku. Děti si mohou předat dárky. Pokud dětem dáte cukroví nebo jiné dobrůtky, jistě si pochutnají. Pokud bude stejný ráz počasí jako nyní ( nebude pršet), půjdeme na procházku. Děti budou mít opět hodně teplé oblečení. Ven půjdeme asi na hodinu a potom si rozdáme dárky. . . . .

  • 22. 12. mají děti ředitelské volno.
  • Vyučování začíná 3. 1. 2023

Ještě jednou moc děkuji za báječnou spolupráci, v úterý na shledanou.       Vlasta Smetanová