Jdi na obsah Jdi na menu

Program a příprava na čtvrtek 12. 11.

11. 11. 2020

Program a příprava na čtvrtek 12. 11.

Domácí úkol na čtvrtek 12. 11.  – Děti ze skupiny č. 1 – napíší slova k obrázkům na str. 52, budou je umět přečíst. Dobrovolně - namalují obrázek podle zadání na str. 53 dole.

Děti ze skupiny č. 2 a 3 napíší 1 – 2 věty nebo i obrázek na str. 53 podle zadání  a vzoru. Děti mohou kombinovat obrázek se slovy.

HURÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Právě jsem se dozvěděla, že jdou prvňáčci a druháci příští týden 18. 11. normálně do školy. Tak už se těším. Zítra napíši podrobnější informace podle vedení školy.

Velmi Vás prosím, všechny obrázky, práce a PL, které děti vytvořily v období distanční výuky, shromážděte do bílých desek, které jsem dětem dala. Ve středu 18. 11. je přinesou do školy a zde mi je odevzdají. Děkuji.

Pondělní konzultační hodiny 16. 11. proběhnou podle tabulky, jak jste se již přihlásili. Konzultace ve středu 18. 11. -  mohou proběhnout v termínu

od 12: 20 hod a dále podle tabulky. Zítra vypíšu další odpolední termíny pro ostatní, kteří se přihlásili na středu dopoledne. Všechny konzultace proběhnou online. V případě potřeby se prosím, ozvěte. Termín přizpůsobím.

Společné setkání:

Pomůcky: tabulka, fix, pastelky, tužka, učebnice prvouky

Části rostlin - části rostlin, které jíme ( prvouka str. 18, 19 )

Samostatná práce: v učebnici prvouky

Děti vybarví části rostlin na str. 18 podle zadání dole na stránce a nakreslí další rostliny na str. 19 podle zadání dole.

ČJ

Pomůcky: učebnice ČJ, uvolňovací cviky, tabulka, fix

Kontrola d. ú. str. 52, 53 v učebnici ČJ

Písmeno B, čtení a práce v uč. na str. 54, psaní slov, jednoduchých vět s danými slovy

Ma

Pomůcky: učebnice Ma, 10 kostiček, tabulka, fix, kartičky s čísly

Pokračování ve sčítání 0 – 5, znaménka, zápis příkladu sčítání, vytváření situací na sčítání, v učebnici pokračování na str. 34, jednoduché slovní úlohy – nácvik řešení i čtení textu slovní úlohy.